miercuri, 5 decembrie 2012

Promovare cu personalitate

personalizare brichete
Promovarea produselor sau a serviciilor pe care le presteaza compania ta trebuie sa fie extrem de la indemana pentru clienti si usor de realizat pentru tine, ca si prestator. De aceea, iti propunem serviciile noastre de promovare cu personalitate.

Firma noastra de productie publicitara este specializata in tiparirea de materiale publicitare calitative, atat pentru print digital, cat si offset. Suntem o echipa tanara, talentata si creativa, motivata si pasionata, doritoare de a-ti creste prezenta prin productie publicitara de calitate, la preturi competitive.
Productie publicitara

Echipa noastra iti ofera promovare cu personalitate si personalizeaza: orice materiale textile (tricouri si hanorace din bumbac, sepci colorate), brichete, pixuri, agende sau brelocuri, cani si obiecte ceramice, stick-uri USB in orice culoare si din orice material.

personalizare pixuri
De asemenea, prestam servicii tipografice pentru: carti de vizita, foi cu antet, pliante, fluturasi, brosuri, cataloage de prezentare, mape personalizate, calendare in diverse forme si formate, reviste sau carti.

Contacteaza-ne pentru promovare cu personalitate, si echipa noastra va trata cu maxima seriozitate cererea privind proiectul tau, iti va personaliza produsele si vei culege roadele investitiei in momentul in care vei da un impuls vanzarilor tale prin cresterea identitatii vizuale a brand-ului tau.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu